Finaler och avslutning

Publicerat: 2024-10-03 09:51 - Skrivet av Johan Eriksson Tapper

Den gångna helgen var det fullt upp för våra juniorer - finaler och avslutning stod på schemat!

En intensiv tävlingssäsong för våra duktiga juniorer börjar närma sig sitt slut, åtminstone utomhus.

Lördag den 28 september spelades finalerna i Juniortouren division 3 och Rookie Tour på Lidingö GK. Totalt hade Troxhammar GK och Mälarö GK Skytteholm med 7 juniorer i startfälten!

I finalen på Rookie Tour spelade Albin Sigge, Gustav Werme, Theo Sporron, Oskar Stigendal och Erik Zachrisson Reise. Efter fina prestationer från alla killar säger vi ett stort grattis till Erik som vann finalen på 66 slag netto, 4 slag under sitt handicap på Lidingös par 70 bana. 

I finalen på Juniortouren, som spelas scratch, spelade Rocco Bergström och Filip Månsson. Även dessa killar bjöd på bra golf! Rocco gick runt på 75 slag vilket belönades med en 5:e plats.

Sammantaget blev det 3 topp-10 placeringar efter att Oskar Stigendal slutat på 7:e plats på finalen i Rookie Tour. Härligt med så fina placeringar men roligast av allt är såklart att vi hade med 7 juniorer i finalspelet!

I söndags bjöd våra tränare in till junioravslutning för alla juniorer som deltagit i en träningsgrupp på Mälarö eller Troxhammar under säsongen. En intensiv dag på Troxhammar med scramble på korthålsbanan avslutades med grillning. Stort tack till alla juniorer för denna säsong – hoppas vi ses snart igen!

Inom kort presenteras årets vinterträningsgrupper för juniorer (och seniorer), håll utkik på hemsidan!